maanantai 1. helmikuuta 2016

Esittely

Heips!

Me, Marianna ja Bettina ollaan Piece of Hair nimisessä kampaamossa töissä Helsingin City Centerissä ja tässä tulee esittely meistä:

Aloitettiin nyt kirjoittamaan blogia meidän työstä ja kaikesta ihanasta kauneushömpästä ja välillä vähän omastakin elämästä. Meitä on kampaamossa töissä 6 inspiroitunutta alan ammattilaista joista Piia tämän liikkeen omistaa. Me, Bettina ja Marianna pääasiassa kirjoitetaan tänne, mutta katsotaan mihin suuntaan tämä blogi lähtee menemään. Halutaan inspiroida teitä lukijoita omien tukkajuttujemme kanssa ja jakaa hyödyllisiä tosielämän vinkkejä että miten sen oman tukan saisi parhaiten ojennukseen.
 Meikkaamisessa meille tärkeää on laadukkaat raaka-aineet tuotteissa ja hyvä ja pysyvä meikki joka tekee myös hyvää iholle ja on eettisesti oikea valinta. Liikkeestä meiltä löytyykin Jane Iredale joka on ihana mineraalimeikkisarja joka hellii ihoa ja luo tasaisen pysyvän pohjan kaiken tyyliselle iholle. Me molemmat rakastetaan meikkaamista ja tykätään tehdä niin pikameikkejä kuin juhlameikkejäkin! 

Bettina:

Olen 20-vuotias parturi-kampaaja ja nyt työskennellyt Piece of hairilla 2015 vuodesta asti. Ihan lempparitöitä väreistä on balayage raidoitustekniikka ja liukuvärit ja luonnolliset pehmeät hiukset. Leikata tykkään vähän kaikenlaista tukkaa! Kampauksista lempparit on rennot, mutta silti huolitellut kampaukset, rennot kiharanutturat, lettikampaukset tai sellaiset missä on kaikkea noita yhdistelty. Klassiset ja hyväkuntoiset hiukset ovat lähellä sydäntäni. 
Paras hetki työssäni on kun asiakas on tyytyväinen lopputulokseen, silloin tiedän valinneeni oikean alan :)
Henkilökohtainen instagramtili löytyy nimellä @Pietu_666! 


Marianna:

Aloitin hiushommat heti peruskoulun jälkeen 2009 kun pääsin opiskelemaan parturi-kampaajaksi ja valmistuin 2011. Hiusten parissa on siis kulunut aika monta vuotta :)
Piece of hairilla aloitin toiminimellä 2015
                                       
Kampaajana työskentely ei ole mulle pelkkä "työ"
Se on oma maailma missä voin toteuttaa itseäni, valita asiakkaalle ihanan värin, tehdä upean kampauksen tai muuttaa ulkonäköä meikeillä. Hienointa on onnistuminen, oman työnsä näkeminen ja se kun näkee miten onnelliseksi asiakas tulee uusista hiuksista. 
"Your  hair is the biggest fashion accessory you can't take of" - Guy Tang Hair Artist
Instagram: mariannayasmin


1 kommentti:

  1. Olen reilun vuoden ajan ollut Piece of hair:n asiakkaana. Jo ensimmäisestä kerrasta lähtien olen tuntenut luottamusta kampaajiin ja siksipä olenkin teettänyt totaalisen muodonmuutoksen luonnollisen vaaleille ja pitkille hiuksilleni . Tulos on ollut loistava niin leikkausmallin kuin värienkin kanssa.
    Käytyäni nyt useamman kerran, on luottamukseni kampaajien ammattitaitoon säilynyt 100% ja voin turvallisin mielin antautua kauneuden maailmaan.
    Ilmapiiri kampaamossa on rento,nuorekas sekä inspiroiva ; näin aikuisenkin makuun juuri sopiva. Erityiskiitos Bettinalle ja Mariannalle asiantuntevasta palvelusta.
    Yst.terv. Kati 40v.

    VastaaPoista